(Filtrer efter Tagsfødevaresikkerhed) - Fjern filter
COVID-19: Genåbning af restauranter og caféer - her er retningslinjerne fra Fødevarestyrelsen

COVID-19: Genåbning af restauranter og caféer - her er retningslinjerne fra Fødevarestyrelsen

Vær sikker på at genåbningen af din café eller restaurant sker i hht. retningslinjerne fra Fødevarestyrelsen.
Læs mere

Fødevarestyrelsen: Rapport til indførelse af egenkontrol

Fødevarestyrelsen: Rapport til indførelse af egenkontrol

Fødevarestyrelsen har lavet en rapport, som hjælper restauranter og butikker med at indføre egenkontrol.
Læs mere

Listeria: Hvad er det og hvordan tager du dine forholdsregler?

Listeria: Hvad er det og hvordan tager du dine forholdsregler?

Listeria kan gemme sig i produktionsmiljøer på fødevarevirksomheder, og kan være svær at komme af med for virksomheden. Er der listeria i en fødevare, er det ofte et tegn på, at varen ikke har været varmet nok op, og derfor har listeriabakterien overlevet.
Læs mere

Værd at vide om måling med IR termometer

Værd at vide om måling med IR termometer

Vi har lavet en guide med tips til korrekt måling med IR termometer.
Læs mere

Guide i brugen af fritureolie

Guide i brugen af fritureolie

Testo har lavet en guide med gode råd og tips & trick i brugen af fritureolie.
Læs mere

;