(Filtrer efter Tagsfødevarekvalitet) - Fjern filter
Få overblik over Fødevarestyrelsens kontrolkampagner 2020

Få overblik over Fødevarestyrelsens kontrolkampagner 2020

Hvert år udvælger Fødevarestyrelsen områder, som de vurderer har behov for en særlig kontrolindsats. Udvælgelsen er lavet på baggrund af en risiko- og behovsvurdering.
Læs mere

Fødevarestyrelsen: Rapport til indførelse af egenkontrol

Fødevarestyrelsen: Rapport til indførelse af egenkontrol

Fødevarestyrelsen har lavet en rapport, som hjælper restauranter og butikker med at indføre egenkontrol.
Læs mere

Listeria: Hvad er det og hvordan tager du dine forholdsregler?

Listeria: Hvad er det og hvordan tager du dine forholdsregler?

Listeria kan gemme sig i produktionsmiljøer på fødevarevirksomheder, og kan være svær at komme af med for virksomheden. Er der listeria i en fødevare, er det ofte et tegn på, at varen ikke har været varmet nok op, og derfor har listeriabakterien overlevet.
Læs mere

Værd at vide om måling med IR termometer

Værd at vide om måling med IR termometer

Vi har lavet en guide med tips til korrekt måling med IR termometer.
Læs mere

Kundecase: pH måler til vurdering af bakterieudvikling i fødevarer

Kundecase: pH måler til vurdering af bakterieudvikling i fødevarer

En pH måler kan bruges til vurdering af bakterieudvikling i fødevarer i forhold til pH værdi.
Læs mere

;