(Filtrer efter Tagsfødevarekontrol) - Fjern filter
COVID-19: Genåbning af restauranter og caféer - her er retningslinjerne fra Fødevarestyrelsen

COVID-19: Genåbning af restauranter og caféer - her er retningslinjerne fra Fødevarestyrelsen

Vær sikker på at genåbningen af din café eller restaurant sker i hht. retningslinjerne fra Fødevarestyrelsen.
Læs mere

Få overblik over Fødevarestyrelsens kontrolkampagner 2020

Få overblik over Fødevarestyrelsens kontrolkampagner 2020

Hvert år udvælger Fødevarestyrelsen områder, som de vurderer har behov for en særlig kontrolindsats. Udvælgelsen er lavet på baggrund af en risiko- og behovsvurdering.
Læs mere

Fødevarestyrelsen: Rapport til indførelse af egenkontrol

Fødevarestyrelsen: Rapport til indførelse af egenkontrol

Fødevarestyrelsen har lavet en rapport, som hjælper restauranter og butikker med at indføre egenkontrol.
Læs mere

FAQ: Kalibrering

FAQ: Kalibrering

Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål, der stilles i forbindelse med kalibrering og givet et svar på dem.
Læs mere

Listeria: Hvad er det og hvordan tager du dine forholdsregler?

Listeria: Hvad er det og hvordan tager du dine forholdsregler?

Listeria kan gemme sig i produktionsmiljøer på fødevarevirksomheder, og kan være svær at komme af med for virksomheden. Er der listeria i en fødevare, er det ofte et tegn på, at varen ikke har været varmet nok op, og derfor har listeriabakterien overlevet.
Læs mere

;