(Filtrer efter Tagsfødevarebranchen) - Fjern filter
Få overblik over Fødevarestyrelsens kontrolkampagner 2020

Få overblik over Fødevarestyrelsens kontrolkampagner 2020

Hvert år udvælger Fødevarestyrelsen områder, som de vurderer har behov for en særlig kontrolindsats. Udvælgelsen er lavet på baggrund af en risiko- og behovsvurdering.
Læs mere

Listeria: Hvad er det og hvordan tager du dine forholdsregler?

Listeria: Hvad er det og hvordan tager du dine forholdsregler?

Listeria kan gemme sig i produktionsmiljøer på fødevarevirksomheder, og kan være svær at komme af med for virksomheden. Er der listeria i en fødevare, er det ofte et tegn på, at varen ikke har været varmet nok op, og derfor har listeriabakterien overlevet.
Læs mere

Kundecase: pH måler til vurdering af bakterieudvikling i fødevarer

Kundecase: pH måler til vurdering af bakterieudvikling i fødevarer

En pH måler kan bruges til vurdering af bakterieudvikling i fødevarer i forhold til pH værdi.
Læs mere

Fødevareguide: Teori, praktisk anvendelse og tips & tricks

Fødevareguide: Teori, praktisk anvendelse og tips & tricks

Vi konsumerer mad dagligt, og tager for givet, at fødevareproducenterne tilbyder os friske og fordøjelige varer. Der er lagt mange kræfter bag at opnå den bedste fødevarekvalitet. Fødevarer går igennem komplekse processer inden vi kan konsumere dem. Disse processer kræver lovmæssige standarder, samvittighedsfulde eksperter og de rigtige værktøjer til at teste fødevarekvaliteten.
Læs mere

;