03-03-2020
Hvert år udvælger Fødevarestyrelsen områder, som de vurderer har behov for en særlig kontrolindsats. Udvælgelsen er lavet på baggrund af en risiko- og behovsvurdering.
12-02-2019
Hovedformålet med HAACP (Hazard Analysis and Critical Control Points) er at nedbringe fødevarerelaterede sygdomme. HACCP opererer bl.a. med 7 principper, som du kan læse mere om i denne guide.
07-02-2019
Vi konsumerer mad dagligt, og tager for givet, at fødevareproducenterne tilbyder os friske og fordøjelige varer. Der er lagt mange kræfter bag at opnå den bedste fødevarekvalitet. Fødevarer går igennem komplekse processer inden vi kan konsumere dem. Disse processer kræver lovmæssige standarder, samvittighedsfulde eksperter og de rigtige værktøjer til at teste fødevarekvaliteten.
08-01-2019
Kend de kritiske temperaturgrænser for opbevaring af fødevarer. Med en gratis fødevareplakat har du altid overblikket lige ved hånden.