(Filtrer efter TagsHACCP) - Fjern filter
Få overblik over Fødevarestyrelsens kontrolkampagner 2020

Få overblik over Fødevarestyrelsens kontrolkampagner 2020

Hvert år udvælger Fødevarestyrelsen områder, som de vurderer har behov for en særlig kontrolindsats. Udvælgelsen er lavet på baggrund af en risiko- og behovsvurdering.
Læs mere

Principper indenfor HACCP

Principper indenfor HACCP

Hovedformålet med HAACP (Hazard Analysis and Critical Control Points) er at nedbringe fødevarerelaterede sygdomme. HACCP opererer bl.a. med 7 principper, som du kan læse mere om i denne guide.
Læs mere

Fødevareguide: Teori, praktisk anvendelse og tips & tricks

Fødevareguide: Teori, praktisk anvendelse og tips & tricks

Vi konsumerer mad dagligt, og tager for givet, at fødevareproducenterne tilbyder os friske og fordøjelige varer. Der er lagt mange kræfter bag at opnå den bedste fødevarekvalitet. Fødevarer går igennem komplekse processer inden vi kan konsumere dem. Disse processer kræver lovmæssige standarder, samvittighedsfulde eksperter og de rigtige værktøjer til at teste fødevarekvaliteten.
Læs mere

Gratis fødevareplakat

Gratis fødevareplakat

Kend de kritiske temperaturgrænser for opbevaring af fødevarer. Med en gratis fødevareplakat har du altid overblikket lige ved hånden.
Læs mere

;