Det var højt! Hvordan ved du om støjen er skadelig?

Det var højt! Hvordan ved du om støjen er skadelig?

Hvornår er støjniveauet for højt? Læs artiklen om, hvad der gør støj farlig, og hvordan du overvåger og identificerer støjgener.
Læs mere

Whitepaper: Guide til optimering af gasturbiners drift og emission

Whitepaper: Guide til optimering af gasturbiners drift og emission

Dette whitepaper indeholder viden om, hvordan du kan optimere gasturbiners drift og emission, således at gældende regler overholdes.
Læs mere

Fakta om temperaturmåling

Fakta om temperaturmåling

Arbejder du med temperaturmåling, får du her en række fakta og gode tips til fx valg af den rette sensortype, nøjagtighed, responstid o.s.v.
Læs mere

LabDays '19 i Århus

LabDays '19 i Århus

Fagfolk fra laboratoriebranchen viser spændende produktnyheder på LabDays 2019 i Århus.
Læs mere

Listeria: Hvad er det og hvordan tager du dine forholdsregler?

Listeria: Hvad er det og hvordan tager du dine forholdsregler?

Listeria kan gemme sig i produktionsmiljøer på fødevarevirksomheder, og kan være svær at komme af med for virksomheden. Er der listeria i en fødevare, er det ofte et tegn på, at varen ikke har været varmet nok op, og derfor har listeriabakterien overlevet.
Læs mere

;